OM Kopp & Kanna

Kopp & Kanna - en välfylld inredningsbutik i centrala Vadstena!

Kopp & Kanna är butiken för dig som tror på stilrena, funktionella lösningar och detaljer för hemmet, köket och det dukade bordet! Här finns ett noggrant handplockat sortiment som är rätt i tiden vad gäller kvalitet och design.

Hos oss finner du märken som Artwood, PR home, Mateus, Bruka Design, Woodwick, Ekelund och mycket mer! Inom husgeråd har vi Dualit, Sataké,  Zwilling, franska Staub, Peugeot, Fiskars, och Microplane m.fl. Vi säljer även möbler från Artwood och tar hem efter dina önskemål. Det gäller även Bruka Design. Sommartid har vi Best Ever Chair som är vår storsäljare!

Följ oss gärna på Instagram och Facebook för att ta del av nyheter och erbjudanden i butiken!

90 sorters te och kaffe!

Vi har ett brett sortiment av löstéer från Johan & Nyström, Kränku, Aftek, Granmas och Kahls.

Engelskt porslin tillhör te! Vi är återförsäljare för Roy Kirkhams fina porslin, här finner du lätt din favoritkopp!

Välkommen till oss på Storgatan 7 i Vadstena

Vårt team

Här är det eminenta teamet som har hand om Kopp och Kanna!

 

team_image
Lisa

Lisa, grundare till dagens upplaga av Kopp & Kanna med erfarenhet inom inredning och ett gediget intresse för att skapa vackra och funktionella hem. Arbetar med styling hemma hos de som önskar. Är navet i Kopp & Kannas värld.

team_image
Jörgen

Jörgen, make till Lisa samt även han grundare tlll dagens upplaga av Kopp & Kanna. Även grundare av vår omåttligt populära BestEverChair! Har erfarenhet av just möbeldesign och är tryggheten på Kopp och Kanna som sköter det mesta inom logistiken.

team_image
Elsmarie

Elsmarie en av våra krutgummor! Som dom har räddat oss både praktiskt och emotionellt med att sprida sin värme och goda humör på kontoret, i butiken och hela vägen ut på lagret.

team_image
Anita

Vår andra krutgumma, vapendragare och bästsäljare med lång och trogen tjänst hos oss i butiken. Anita är den som har lugnat oss i många stressade situationer genom åren.

team_image
Ann-Louise

Ann-Louise, anställd sedan 2021 men har stor erfarenhet av att arbeta i butik och även att arbeta på Storgatan. Hon har hand om butiken med att framförallt möta er kunder men också att hålla den i ordning och reda. Hon står för gofikat på jobbet och kommer alltid till jobbet med ett glatt humör.

team_image
Mimmi

Mimmi, vår praktikant som finns med oss under hösten 2021 varje onsdag och torsdag. Pluggar handels på gymnasiet i Linköping och kommer in med nya, unga, friska ögon och utvecklar både Kopp & Kanna men även teamet.

team_image
Butikshund
Tino

Tino, vår lilla butikshund som låter värre än vad han är och är rädd för trappor men älskar att komma upp i famnen och bli ompysslad. Älskar Artwood och deras produkter.