Title Image

Nyheter

Utökade öppettider under december

Nu närmar sig julen med stormsteg, och vi vill informera om våra öppettider som är utökade under helgerna under december. Lördagar har vi öppet 10-15 och söndagar 12-15. Vardagar har vi öppet som vanligt mellan 10-18. Välkommen in!

Nya medarbetare!

Som Ni säkert har noterat så har vi här på Kopp och Kanna fått in lite nya ansikten. Nämligen Mimmi, Ann-Louise och Eva. På våra sociala medier presenterar vi dessa lite närmare så besök oss gärna där för att lära känna dem lite bättre.

Zwilling och Staub-demo!

Vi får återkommande besök av våra eminenta säljare vad gäller de produkter vi köper in.Dessa håller då gärna en liten demonstration, både för personal men även för Er kunder. Så håll koll på våra sociala medier när det är dags för ett besök av dessa

Vadstena-brickan!

Vi brinner verkligen för vårt vackra Vadstena och tycker att vår lilla stad ska höjas och få synas och nu har vi tillsammans med en svensk designer tagit fram en ny bricka med en ny illustration! Välkommen in för att kika närmare på den!

BestEverChair

I år har vi tagit fram en ny, förbättrad, semesterstol. Vår alldeles egna BestEverChair! Vi har till den skapat en film för att demonstrera hur bra den är. Besök våra sociala medier för att ta del av den men besök oss gärna så får ni provsitta