Kök

Köksutrustning & husgeråd är vår specialité. Här finns kända varumärken och kvalitetsprodukter inom kök, hem och hushåll.

I vårt enorma utbud vad gäller köksutrustning och husgeråd kan man finna det mesta som behövs till ett hem! Vi har plockat ut produkter där bredden är av vikt för oss och som i sin tur tillgodoser en mängd olika behov och sinnen.

I butiken finns porslin och keramik från bland annat det enormt vackra och omåttligt populära Matues, handgjort keramik från Portugal. Vi har ett stort utbud från Bruka Design som finns i neutrala färger och kompletta serviser. Gerbera är ett annat populärt märke med ugnsfasta formar som även tål att användas på grillen och i frysen!

Du finner stekpannor och grytor från italienska Ballarini med en stenbeläggning som gör stekresultatet perfekt! Dessutom arbetar vi med lättviktsgjutjärns-pannan Sataké samt grytor från Staub och Sabor.

Vi har knivar från Fiskars och Sataké, pepparkvarnar från Peugeot, kastruller från Zwilling och Nordkök. Vi jobbar med Blomsterbergs vad gäller bakprodukter. Pastamaskiner finns i sortimentet samt brödrostar och andra köksmaskiner från Dualit och Smeg.

Till baren har vi de flesta tillbehören och vackra, tåliga glas från Spigelau samt Chef & Sommelier. För att inte tala om förvaringslösningar, tillbehör, bestick, skålar, bunkar och massor av annat!

Vår ambition är verkligen att tillgodose varje kunds önskemål så långt vi kan och är det något som saknas så tar vi gärna hem det från våra trogna leverantörer.